logo
REKLAMÁCIÓS FELTÉTELEK

Reklamációs feltételek

A polgári törvénykönyv szabályai szerint a kínálatunkban megtalálható összes termékre (ha nincs másképp feltüntetve), 24 hónapos garanciát vállalunk, mely a termék átvételének napjától lép érvénybe. A reklamációhoz szükséges dokumentum (számla) a küldemény részét képezi. Az esetleges reklamációkat munkanapokon fogadjuk. 
A megvásárolt termékekre vonatkozó szavatossági vagy jótállási igényét jelezheti telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségek egyikén:
Telefonon:    0036702435888
E-mailben :  olcsokarnisok@olcsokarnisok.hu
Helytelen használat során bekövetkezett hibákért nem vállalunk felelősséget. Reklamáció esetén kérjük a terméket rövid hibaleírás és a számla kiséretében megfelelő csomagolásban a forgalmazó által feltüntetett címre visszaküldeni, ellenkező esetben sajnos a reklamációt nem tudjuk elfogadni. A vásárló a reklamált terméket utánvétes csomagként nem küldheti vissza és az áru postaköltsége a vásárlót terheli. Postai és más költséget nem térítünk vissza.

 INFORMÁCIÓK

Telefón 0036 702 435 888

munkanapokon 7:00-tól 15:30-ig

VAGY EMAILBEN A KÖVETKEZŐ CÍMEN:

E-mail olcsokarnisok@olcsokarnisok.hu

© Minden jog fenntartva www.olcsokarnisok.hu - Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom