logo
Bevásárló kosár

MENÜ

3 % KEDVEZMÉNY WEBÁRUHÁZUNKBAN. Az akciót meghosszabbítottuk 2021. szeptember 30-ig, ill. amíg a készlet tart. A webáruházunkon megvásárolt termékekre 24 hónapos garanciát vállalunk, ill. 2 hónapos termék-visszaküldési lehetőséget kínálunk.


Miért vásároljon nálunk

 

48 hónapos garancia

Vásárlóink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Meggyőződésünk, hogy az általunk kínált és értékesített termékek kiváló minőségűek, így 48 hónapos garanciát vállalunk az oldalon feltüntetett teljes választékra.
 

2 hónapos visszaküldési idő

Egyedüli értékesítőként a piacon, két hónapos termék visszaküldési idő lehetőségét kínáljuk. Ha nem elégedett a megvásárolt termékkel, vagy úgy gondolja, hogy rosszul választott, nem megfelelő az árnyalat, netán rossz méreteket tüntetett fel, az árut egyszerűen visszaküldheti.
 

Legkedvezőbb árak

Folyamatosan követjük a piaci árakat, ezért weboldalunkon termékeinket a legkedvezőbb árakon kínáljuk. Minden esetben a legmagasabb minőségű árut kínáljuk a legkedvezőbb árakon.

 

ELÉRHETŐSÉG

Norbert Požgai
Matúškovo 808
92501 MatúškovoINFORMÁCIÓK

Telefón 0036 702 435 888

munkanapokon 7:00-tól 15:30-ig

VAGY EMAILBEN A KÖVETKEZŐ CÍMEN:

E-mail olcsokarnisok@olcsokarnisok.hu

© Minden jog fenntartva www.olcsokarnisok.hu - Webdesign GRANDIOSOFT
© Copyright

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom